Strandborgen - flott landbrukseiendom på over 3200 dekar med våningshus, kårbolig, låve/driftsbygg, garasjer og 2 setre.

Ringebu
Landbrukseiendom

Velkommen

Velkommen til Strandborgen! I fredfulle landbruksomgivelser på Fåvang har du nå mulighet til å realisere drømmen som gårdeier. Her selges gårdsbruket Strandborgen med et trivelig gårdstun plassert på solsiden oppi Brekkom. Eiendommen er på godt over 3000 dekar bestående av blant annet dyrket mark, beiter og skog. Gårdsdrift/melkeproduksjon opphørte i 2007, og melkekvote/mark leies ut til naboer.

Gårdstunet har våningshus, stor driftsbygning, uthus/verksted, garasjebygg med mer, og det tilhører også kårbolig, dobbelgarasje og to idylliske setre. Det er aktivt kår på eiendommen, men nødvendige fraskrivelser av odel og løsningsrett er utført. Våningshuset er opprinnelig fra 1945, og er oppgradert og vedlikeholdt i løpet av årene. Boligen har bl.a. fem soverom, stort kjøkken, innbydende stue, loftstue, bad, vaskerom og to wc-rom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et aktivt landbruksmiljø ca. 11 km fra tettstedet Fåvang i Ringebu kommune. Det er ca. ett kvarters kjøretur til kommunesenteret Ringebu. Det er fine turmuligheter på egen eiendom, langs elva og i skogen, og det tilhører to setre på Tann. Ellers er hele området et eldorado for friluftselskere, med flotte turmuligheter året rundt.

Kvitfjell ligger rundt en halvtimes kjøretur unna - et snøsikkert sted med alt fra bratte OL-løyper for de mer erfarne, til familievennlige løyper der kosen står i høysetet. Hvert år arrangeres det Verdenscuprenn i begynnelsen av mars. Gudbrandsgard hotell ligger ved foten av anlegget, med restaurant, skibar, peisestue, spa og barnevennlig bassengområde. Fra mars har hotellet uteservering på terrassen.

Området er barnevennlig med aktiviteter som Junior-skipatruljen og Barnas World Cup-løype. Langrennsløypene har også en svært høy standard. Det finnes ca. 600 kilometer med løyper som har utgangspunkt fra Kvitfjell. Det er også kort vei til Hafjell alpinanlegg, samt til Lilleputthammer og fantastiske Hunderfossen. Ellers har kommunen et godt tilbud innen flere idrettsgrener.

Det er ikke bare vinterstid at Kvitfjell gir gode naturopplevelser. Sommerstid kan fjellet og områdene rundt by på fantastisk turterreng. På Hafjell ligger Hafjell Bike Park, og ca. 15 minutter videre kommer du til Lillehammer med sjarmerende gågate, Maihaugen, badeland på Jorekstad og den kjente hoppbakken.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Fåvang, som ligger ca. 10 minutter unna med bil. Ønsker du ytterligere servicetilbud har både Fåvang og Ringebu et variert utvalg. Lillehammer har alt av bymessige fasiliteter og ligger omtrent 35 minutters biltur unna. Kollektivtilbudet i området er buss, og nærmeste holdeplasser er Søre Brekkom langs Brekkomsvegen.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Fåvang barneskole og Ringebu ungdomsskole. Vinstra, Gausdal, Otta og Lillehammer har videregående skoler. Kommunen har også et utvalg av både private og kommunale barnehager, og nærmeste barnehage ligger på Fåvang.

Kort fortalt:

- Flott landbrukseiendom på Fåvang.

- Eiendommen er på over 3000 dekar.

- Dyrket mark, beiter og melkekvote leies ut.

- To setre og bruksrett til Brekkom fellesbu i vakre Imsdalen.

- Låve, uthus/verksted og garasjebygg.

- Stort våningshus og trivelig kårbolig.

- Kårboligen har tilhørende dobbelgarasje.

- Eiendommen har gode sol- og utsiktsforhold

- Jakt- og fiskerettigheter som gir inntekt.

- Ca. 10 000,- i året fra lokalt grunneierlag.

- Odel og løsningsrett er fraskrevet. 

- Det er for tiden aktivt kår på eiendommen.

- Våningshuset er opprinnelig fra 1945.

- Oppgradert og med en god planløsning.

- Velstelt hage og solrike uteområder.

- Det ble bygd en vinterhage i 2017.

- Boligen har et stort kjøkken med peis.

- Både vinterhage og stue har også peis.

- Loftstue gir litt ekstra spillerom for familien.

- Boligen har også fem fine soverom.

- Flislagt bad, eget vaskerom og to wc-rom.

- Oppgradert elanlegg med automatsikringer.

Adkomst

Adkomstvei: Direkte adkomst fra Brekkomsvegen.

Jord, skog og tun

Fulldyrket mark:
Kart fra NIBIO viser at eiendommen har 216,8 fulldyrket mark. Av dette er ca 95,8 daa lokalisert nær gardstunet. Mesteparten av denne jorda er brattlendt og 52,2 daa av denne beites, de resterende 43,6 slås på vanlig måte. Ca 1,3 km fra gardstunet ligger dyrkingsfeltet her det skifter som er godt arrondert og har svak solvent helling. Skiftene med lengst transportavstand ligger på seterstulene Stortann og Annorsetra ca 6,5 km og dyrkingsfeltet ca 1,3km Selv om det er noe avstand mellom skiftene skiller det bare ca 100 moh fra gardstunet til jord som ligge lengst unna garden. Jorda fremstår til å være i god stand og avlingspotensialet er bra, selv om vekstsesongen begrenset noe av at jorda ligger på fjellet. Eier opplyser at det normalt høstes to avlinger. Varierende arrondering med noe avstand i mellom skiftene. Skiftene nedenfor Brekkomsvegen er bratte, men kjørbare med traktor, for tiden beites 3 av disse skiftene tilsammen 52,2 daa.

Eiendommen har også 142,7 daa innmarksbeiter og overflatedyrket mark. 

Det er gode muligheter for nydyrking på eiendommen.

Skog:
Skogbruksplanen fra 2011 viser at eiendommen har et areal på 1584 daa som vurderes som produktivt. Det har vært avvirket hardt de senere årene så bare 28% av den produktive skogen er i hogstklasse 5, mens hele 44 % er i HK 1 og HK 2. Ca 55% av skogen er vurdert som lav bonitet, 37% middels bonitet og 8 % som høy bonitet. Eier opplyser at det er planlagt betydelig med planting/kulturarbeid nå i
i 2024 og at mye av det innestående på skogkonto vil benyttes til dette arbeidet.

Planen viste at i 2022 at det i skogen var en total m3 masse på 13399 m3, hvorav 12331 m3 var på drivbare arealer. En del av skogen er så brattlendt at drift med kabelkran er aktuelt, mens mye av skogen har et enklere lende. Skogens netto produksjonsevne er brutto produksjonsevne - ca 15 % for rot, topp mv. I dette tilfellet settes skogens årlige netto produksjonsevne settes til 272 m3 og beregnet rotnetto til 150 kr/m3.

Uteområde:
Den bebygde delen av eiendommen ligger skrånende mot sør. Gårdstunet har gruslagte veier og fine plenområder, samt trær og diverse annen beplantning. Rundt tunet er det driftsbygning, uthus/verksted og garasjebygg, og selvsagt også våningshuset. Våningshuset har en romslig, velstelt hage med rikelig med boltreplass for både store og små. Hagen er delvis inngjerdet og har plen, hekk, prydbusker og diverse beplantning. Det er flere muligheter for fine uteplasser.

Fra boligen er det utgang til en stor veranda som ble renovert i 2020. Verandaen har god plass til utemøbler, grill med mer, og er en fin plass å sitte på varme sommerdager. I tillegg er det utgang til en flott vinterhage fra 2017, og denne har både gulvvarme og peis. Her kan du med andre ord sitte hele året, uansett værforhold, og det er flott utsikt utover området.

Kårboligen har en sørvendt veranda med utgang fra stuen, og det er i tillegg en liten, overbygd  terrasse i forbindelse med inngangspartiet. Ellers er det selvfølgelig mange muligheter for fine uteplasser rundt på eiendommen.

Hele landbrukseiendommen er på til sammen 3230 dekar og består av flere gårds- og bruksnummer. Mye av arealet er skog, med en god blanding av høy, middels og lav bonitet. Ca. 216,8 dekar er fulldyrket jord, og innmarksbeite leies ut. Det tilhører to setrer med bygninger på Tann, og gården har også bruksrett til Brekkom fellesbu med naust og robåt i Imsdalen. 

Parkering:

Eiendommen har en dobbelgarasje fra 2008 som tilhører kårboligen, og det er også en stor garasjebygning på hovedtunet med plass til flere biler/andre kjøretøy. I tillegg er det plass til traktor på låven, og det er selvfølgelig flere muligheter for utendørs parkering.

Jakt

Eier opplyser at eiendommen årlig mottar ca 10 000 kr for jakt og utmarksrettigheter fra lokalt grunneierlag.

Innhold og standard

Hovedbolig/våningshus:

1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, wc-rom, bad, soverom, stue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, wc-rom, bod, tv-stue og 4 soverom.
Kjelleretasje: 2 boder.

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i eget rom med stilren innredning og egen spisestuedel. Rommet fikk nytt gulv i 2020, og samtidig ble veggene malt og innredningen pusset opp. Det ble også montert nytt kjølehjørne, waterguard, stekeovn og induksjonstopp. I spisestuedelen er det en stemningsfull peis med innsats, og det er god plass til stort spisebord.

Innredningen har vitrineskap, grå, profilerte fronter og en heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. På veggen mellom benk og overskap er det montert fliser, og det er belysning under overskapene. Over kokesonen er det ventilator. Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjølehjørne er integrert.

Stue: Boligen har en innbydende stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Midt i rommet er det montert en peis med innsats, og det er også montert varmepumpe. Stuen ble pusset opp i 2020 med nytt laminatgulv og pent malte overflater. Store vinduer slipper inn rikelig med lys på dagtid, og det er i tillegg utgang til en koselig, solrik veranda.

Loftstue: Boligen har i tillegg en koselig tv-stue i andre etasje, i forbindelse med soverommene, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Med hele fem soverom i boligen er det god plass for både store og små familier, og da er det praktisk med en ekstra stue.

Bad/vaskerom: Boligen har bad, to wc-rom og vaskerom. Vaskerommet ligger i første etasje og har belegg på gulvet, våtromsplater på veggene, gulvvarme, innredning og plass til vaskemaskin. Innredningen består av en praktisk arbeidsbenk med skyllekum og underskap. 

Wc-rommene ligger i henholdsvis første og andre etasje. Begge rommene har belegg på gulvet, malt panel på veggene, enkel servant og gulvmontert toalett.

Badet ligger i første etasje og har lyse fliser på gulvet, lyse fliser på veggene, gulvvarme, avtrekksvifte, dusjkabinett og et gulvmontert toalett. Rommet har også et deilig, innfliset badekar. Innredningen består av en benkeplate med servant, underskap, skuffer og matchende veggskap. Over servanten er det speil med belysning.

Soverom og garderobe: Det er fem soverom i boligen, ett i første etasje og fire i andre etasje. Alle rommene har god plass for seng, kommoder, skap og/eller lignende.I tillegg har boligen god plass for lagring i to store kjellerrom/boder, hvorav det ene rommet er innredet som baksterom med blant annet vedfyrt takke.

Kårbolig:

1. etasje: Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
Kjelleretasje: Entré, bad, soverom, kjellerstue, kjølerom og to boder.

Kårboligen er fra 1992 og ligger på andre siden av veien fra gårdstunet. Boligen er omkranset av en koselig hage, og det er utgang til en solrik, sørvendt veranda. Her står også garasjen med plass til to biler.

Boligen har god planløsning over to etasjer, med entré, bad, stue, kjøkken og to soverom i første etasje. Kjelleretasjen har egen inngang, i tillegg til soverom, kjølerom, bad, boder og kjellerstue. I hovedstuen er det montert varmepumpe (luft-til-luft).

Kjøkkenet har en praktisk innredning med hvite, glatte fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Det er montert fliser på veggene mellom benk og overskap, og det er ventilator over kokesonen. Ellers har kjøkkenet plass til frittstående hvitevarer, og boligen har også et kjølerom i kjelleretasjen.

Det er to bad i kårboligen, ett i første etasje og ett i kjelleren. Begge har flislagte overflater, gulvvarme, dusjhjørne og gulvmontert toalett, samt heldekkende servant med underskap, speil og belysning. Badet i første etasje har i tillegg opplegg for vaskemaskin. 

Låve/driftsbygning på 1 182 kvm: Bygningen er fra 1923, tilbygd i perioden 1971-1996 og modernisert i 1991-2005. Den har ikke vært i bruk siden 2007. I første etasje er det fjøsrom som har vært brukt til storfe og gris, og det er også et servicerom. Andre etasje har uisolert lagerrom med god takhøyde, og rommet har bæreevne for moderne traktor. Kjelleren er gjødselkjeller.

Uthus (gårdsverksted/lager og redskapshus) på 115 kvm: Uthuset er fra 1978 og inneholder verkstad og to lagerrom. Verkstedet varmes opp med vifteovn på 4 kw, så her er det god plass til å realisere hobbyer og/eller andre ting. Lagerdelen har uisolerte vegger av tre.

Garasjebygning på 73 kvm: Eiendommen har også en stor garasjebygning fra 1976 med plass til fire biler eller andre typer kjøretøy/andre ting. Det er også en stasjonær Elbil lader.

Bygningers arealer

Våningshus:

Totalt BRA (bruksareal): 303 kvm

BRA-i totalt: 287 kvm
1. etasje: 130 kvm.
2. etasje: 119 kvm.
Kjeller: 38 kvm.

BRA-b totalt: 16 kvm
1. etasje: 16 kvm.

TBA: 33 kvm. 

Kårbolig:

BRA-i totalt: 121 kvm.
1. etasje: 62 kvm.
Kjeller: 59 kvm.

TBA: 20 kvm. 

Informasjon om arealbegrepene Fra og med 1. januar 2024 er det innført nye arealkrav, arealbegrep og måleprinsipper for bygninger gjennom NS 3940:2023. Det innebærer bl.a. at tidligere begrep som p-rom (primærrom) og s-rom (sekundærrom) ikke lenger blir benyttet. De nye arealbegrepene for bolig er: BRA-i (Internt bruksareal) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entré, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse. Dersom boligen består av en bruksenhet BRA-e (Eksternt bruksareal) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.

BRA-b (Innglasset balkong) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten. TBA (Terrasse- og balkongareal) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten. GUA (Gulvareal) og ALH (Areal med lav takhøyde) kan opplyses om dersom det er aktuelt for den spesifikke boligen. GUA og ALH skal bare oppgis sammen med BRA for å forhindre uklarhet om hva som er boligens bruksareal. Boligens bruksareal (BRA) utgjør totalt arealene for BRA-i, BRA-e og BRA-b, dvs.: BRA-i + BRA-e + BRA-b = BRA. Arealer for andre bygningstyper som ikke er bolig/fritidsbolig, f.eks. landbruksbygninger, opplyses som BRA (Bruksareal), og/eller BTA (Bruttoareal/Grunnflate). Ta kontakt med ansvarlig megler dersom det skulle være spørsmål knyttet til arealbegrepene.

Oppvarming, piper og ildsteder

Boligene varmes opp med elektrisitet, supplert med vedfyring og varmepumpe (luft-til-luft). Elanlegget er oppgradert i løpet av årene og begge boligene har sikringsskap med automatsikringer. I tillegg har begge boligene 200 liters varmtvannsbereder.

Reguleringsforhold

Kommuneplanens arealdel 2018-2030 for Ringebu kommune. Eiendommen ligger innenfor kommuneplanens arealdel - LNFR område.

Odel - Konsesjon

Det er konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven. Det er kjøpers risiko og kostnad å oppnå konsesjon. Utfyllende informasjon om konsesjonsrisikoen står beskrevet i salgsoppgaven.
Det er opparbeidet odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at forbrukerkjøpere har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven. Kjøpere som handler som ledd i næringsvirksomhet har ikke anledning til å tegne boligkjøperforsikring iht. vilkår fra forsikringsselskapet.

Oppgjør

Kjøpesum og kjøpers omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være innbetalt til eiendomsmeglers klientkonto senest dagen før avtalt overtakelse. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet

Tilbud om lånefinansiering og forsikringer

Landkreditt Bank kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Landkreditt Forsikring kan gi deg forsikringstilbud på eiendommen du velger å kjøpe. Samler du flere forsikringer hos Landkreditt Forsikring, kan du få inntil 23% rabatt.

Landkreditt Bank og Forsikring er lokalt til stede i store deler av Norge og tar gjerne bank- eller forsikringspraten hjemme hos deg.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt i salgsoppgaven. Alle bud, budforhøyelser og budendringer skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal legitimeres og med budgivers signatur. Bud inngis fortrinnsvis via budgivningsplattformen Tryggbudgivning.no på nett hvor legitimasjon og signatur bekreftes ved å benytte e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Link til budskjema på Tryggbudgivning.no ligger tilgjengelig i nettannonsen på Finn.no, link kan også fås tilsendt av megler. Om ikke denne benyttes kan ordinært budskjema i salgsoppgaven brukes. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Bud og senere budforhøyelser/endringer bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Budforhøyelser bør derfor skje i god tid før fristens utløp. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers eventuelle mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3. Det er vedtatt endringer i avhendingsloven som trådte i kraft 01.01.2022. Som følge av endringene vil det gjelde ulike regler, om kjøper er en forbrukerkjøper eller ikke. Dette er redegjort for nedenfor: Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*: * Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye. Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges "som den er" eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått. Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers "egenandel"/ "egenrisiko"), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Følgende gjelder ved salg til noen som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet (ikke-forbrukerkjøper): Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper selges eiendommen "som den er". Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: Endå eigedomen er selt 'som han er' eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

Matrikkeinformasjon

  • Gårdsnummer: 78
  • Bruksnummer: 1
  • Fylkesnummer: 34
  • Fylkesnavn: Innlandet
  • Kommunenummer: 3439
  • Kommuneområde: Ringebu
Les mer