Samlinger for nye bønder i høst

Vi går friskt inn i høsten med samlinger for nye og/eller unge bønder både i Vest og i Lillestrøm.

Vi går friskt inn i høsten med samlinger for nye og/eller unge bønder både i Vest og i Lillestrøm.

Med samlingene ønsker vi og våre medarrangører å skape en møteplass for nye bønder der man kan få faglig påfyll, møte andre i samme situasjon, bli inspirert og være sosial. Vi håper å se både kjente og ukjente fjes på høstens samlinger!

Ny bonde-samling i Vest

I samarbeid med Tine, Nortura, Felleskjøpet Agri, Gartnerhallen, NLR og Vestland Bondelag, arrangerer vi Ny bonde-samling i Vest 1.-2. november. Arena for samlingen er Thon Hotel Sandven i Norheimsund.

På programmet står blant annet sofaprat, gårdsbesøk, innlegg ved årets unge bonde 2023, Marthe Bogstad, samt andre interessante og relevante foredrag. Ikke minst legges det vekt på å bli kjent og ha det fint sosialt.

Se mer informasjon om program og påmelding.

Ny bonde-pub på Lillestrøm

I samarbeid med Tine, Nortura, Felleskjøpet Agri, Geno og Gartnerhallen, inviterer vi nye bønder til Ny Bonde-pub fredag 15. november klokken 17:00 på Thon Hotel Arena.

Det blir et spennende program og musikk med mulighet for å ta en dans, og på menyen står pizzabuffet. Drikke ordnes av den enkelte.

Alle arrangørene stiller med noen fra toppledelsen, slik at det blir mulig å få høre litt om hva vi tenker å gjøre for å legge til rette for rekruttering i landbruket. Grip muligheten til å møte kollegaer fra hele landet!

Se mer informasjon om program og påmelding.