Brenner for unge bønders fremtid

Inger Johanne Brandsrud er én av Landkreditt Banks fire nye landbruksøkonomer. Hun brenner for at unge bønder skal lykkes i landbruksnæringa.

Landkreditt Bank lanserer et nytt team av fire landbruksøkonomer for å hjelpe bønder å ta lønnsomme valg. Med Inger Johanne Brandsrud om bord, har banken fått en engasjert talskvinne for fremtidens gårdbrukere.

– Jeg synes det er givende å kunne gi råd til unge bønder og bidra til at de satser på en fremtid i landbruket, sier Brandsrud.

Tett tilknytning til landbruket

Brandsrud bor på gård og har vært aktiv i flere landbruksorganisasjoner. Hun har en bachelor i organisasjon og ledelse, og er en dyktig formidler. Hun kan enkelt forklare komplekse emner som jordbruksoppgjør og landbrukspolitikk. Med snart to år i Landkreditt Bank har Brandsrud allerede fått god kompetanse på bondens økonomi og finansieringsmuligheter.

– Jeg brenner for å hjelpe unge som skal etablere seg i landbruket. Min kompetanse og nærhet til målgruppen gjør meg godt rustet til å gi råd som kan bidra til god prosess rundt generasjonsskifter og til lønnsomme og bærekraftige gårdsbruk, sier Brandsrud.

Vil hjelpe unge bønder med å følge drømmen

For Brandsrud utgjør jobben i Landkreditt en mulighet til å gjøre en forskjell i bøndenes hverdag.

Hun er klar til å bistå med alt fra smarte investeringer til skadeforebygging.

– Jeg gleder meg til å snakke med bønder om deres hverdag og bidra til at unge kan følge drømmen og komme inn i landbruket, avslutter hun.

Aktuelle saker fra landbruksøkonomene