Gratis HMS- kurs til alle forsikringskunder på landbruk

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en mest mulig sikker arbeidsplass, og tilbyr derfor kurset «Trygt landbruk» gratis til alle forsikringskunder på landbruk.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en mest mulig sikker arbeidsplass, og tilbyr derfor kurset «Trygt landbruk» gratis til alle forsikringskunder på landbruk.

E-læringskurset tilbys i samarbeid med Norsk Landbruksrådgivning (NLR) og er egnet for de som allerede kan dokumentere kravet til HMS-opplæring i henhold til Arbeidsmiljølovens §3-5.

Kurset er beregnet til å ta rundt seks timer, og du vil motta kursbevis ved fullføring. Gjennom e-læringen får du også tilgang til et verktøy for å lage en beredskapsplakat tilpasset din gård.

Nye bønder som ikke har tatt HMS-kurs tidligere, kan ta kurset HMS i landbruket  Les mer om dette på NLRs nettsider.

Kunnskap hindrer ulykker

Linda Stubsjøen jobber som skadeforebygger i Landkreditt, og hjelper bønder med å identifisere risikoer og gjennomføre tiltak for å forhindre skader. Det skjer for mange alvorlige ulykker og dødsulykker i landbruket. Å gjøre tiltak og sette søkelys på HMS er viktig, mener Linda.

– Antall alvorlige ulykker i landbruket er for høyt, og for å komme nærmere en nullvisjon må HMS prioriteres enda høyere. I tillegg vil tiltak knyttet til HMS og sikkerhet ha direkte innvirkning på forsikringsprisen.

Tilbudet om gratis kurs er tidsbegrenset og gjelder for forsikringskunder innen landbruk, opplæringen må være gjennomført innen 15.01.25. Fyll ut skjemaet nedenfor for å motta en lenke med tilgang til kurset.

Alle felter merket med * må fylles ut.