En bank for gode priser og kundeopplevelser

I mars var vi første bank ut til å sette ned rentene på lån – en nyhet som ble tatt svært godt imot blant kundene våre. Ikke minst kom mange nye kunder og banket på døren vår. Det er moro, og vi ønsker både nye og gamle kunder varmt velkommen til fortsettelsen med oss.

I en artikkel i Dine Penger uttalte konsernsjef Ole Laurits Lønnum ved inngangen til sommeren at kundene virker å ha blitt mer bevisst på hvilken rente de har og at kan være lønnsomt å bytte bank.

– Vi opplever at det er flere som orienterer seg i markedet og ser at det finnes gode alternativer til storbankene, noe som er sunt, kommenterte han til avisen.

Rentekuttet og oppmerksomheten rundt dette ga stor pågang av nye kunder til oss i Landkreditt. Dette synes vi er veldig hyggelig, og vi har hjerterom og husrom til alle - både dere som har vært med oss en stund og dere som er nye.

Takk for tålmodigheten!

Det å plutselig skulle betjene flere kunder enn normalt, førte samtidig til en noe lengre behandlingstid på søknader.

Her vil vi rette en stor takk for tålmodigheten til alle som måtte vente ekstra lenge på svar. Vi kan love at vi har jobbet på spreng for å betjene dere alle så raskt som mulig.

Vi gleder oss til fortsettelsen

Landkreditt er en av få selvstendige totalleverandører innen bank, forsikring, fond og eiendomsmegling. Vi tror dette gir gode kundeopplevelser. Som kunde skal du føle deg godt ivaretatt og være trygg på at vi leverer blant markedets beste priser, både nå og over tid.

Vi gleder oss til fortsettelsen, med både nye og gamle kunder med på laget.